Jack komt na drie jaar weer thuis

Wat een geweldige verrassing stond ons dit weekend te wachten!
Jack komt na drie jaar weer thuis

Nadat de baasjes van hond Jack hem drie jaar geleden uit het oog zijn verloren, mochten wij hen dit weekend met elkaar herenigen. We leggen het graag uit.

Buck kwam als zwervertje binnen

Even geleden kwam een grote, vriendelijke, bruine hond bij ons binnen nadat hij zwervend op straat was gevonden en door Dierenambulance Brabant Zuid-Oostnaar ons opvangcentrum werd gebracht. De hond was gecontroleerd op een chip. Hij was weliswaar gechipt, maar de chip was niet geregistreerd waardoor we geen eigenaar konden contacteren. De hond werd, zoals alle zwerfdieren, op onze site geplaatst in de hoop dat een baas zich zou melden. Toen dat niet gebeurde, gingen we op zoek naar een nieuw baasje voor onze vriendelijke jongeman die van ons inmiddels de naam Buck had gekregen.

Buck stond op onze site omdat hij een nieuwe baas zochtPer toeval kwamen zijn vorige eigenaren hem tegen

Verrassing op Ik Zoek Baas

Toen kwam er dit weekend een reactie van iemand die aangaf Bucks eerdere eigenaar te zijn. Zijn vorige baasjes kwamen erachter dat hij in het asiel zat, omdat ze op zoek waren naar een nieuwe hond. En verhip; onze Buck leek wel enorm veel op hun hond Jack die ze drie jaar geleden met pijn in het hart aan iemand hadden gegeven omdat zij wegens privéomstandigheden geen plekje meer hadden voor Jack/Buck. Jacks vorige eigenaren gingen ervan uit dat ze een vertrouwd adres voor hun hond hadden gevonden en hielden nog een tijd contact met dit nieuwe adres. Dat stopte van het ene op het andere moment en tot hun grote verdriet hoorden Jacks eigenaren nooit meer iets over hun hond. Tót het afgelopen weekend!

Na hem drie jaar te hebben moeten missen, konden Jacks eigenaren hem dit weekend weer omhelzen.

Het kwartje viel

Jacks eigenaren kwamen afgelopen weekend naar ons opvangcentrum voor een herening met hun Jack. Wat waren ze blij! Ze zijn Jack nooit vergeten en om hem vlak voor de feestdagen weer in hun armen te mogen sluiten, is fantastisch! Jack had in eerst instantie meer interesse in onze kerstboom maar toen het kwartje eenmaal viel, was hij net zo gelukkig als zijn eigenaren. Hij is weer thuis en voelt zich ook weer helemaal thuis!

Jack wordt herenigd met zijn eigenaren. Het weerzien van Jack en zijn eigenaren was geweldig om te zien