Lance vond een baas in 2018

Knappe kater Lance wist ons met zijn prachtige verschijning snel in te pakken.
Lance vond een baas in 2018

Toch lukte het maar niet om een baas voor hem te vinden. Lag het aan Lance dat hij zo lang heeft moeten wachten? Nee, absoluut niet. Soms duurt het gewoon even voor dat het perfecte baasje (in dit geval baasjes) zich voordoet.

Naast veel knuffelen en spelen heeft Lance ook een eigenzinnige kant (zoals een goede kat betaamd). Als hij het genoeg vindt laat hij het duidelijk merken. Een kater die weet wat hij wil. Geen probleem voor Josine en Darren; beiden ervaren kattenliefhebbers die wel weten wat Lance nodig heeft. Lance geniet met volle teugen van het leven als huiskat. Hoe mooi kan het leven zijn!

Voor mooie Lance duurde de zoektocht naar een baas wat langer. Gelukkig is hij op zijn pootjes terechtgekomen!


Lance is gefotografeerd door Eva Habets, de vrijwillige fotograaf die al 2,5 jaar onze asieldieren wekelijks komt fotograferen. Dankzij haar kennis, inzet en de geduld staan onze dieren met mooie foto’s op onze websites. Dat helpt ons enorm bij de zoektocht naar een nieuwe eigenaar. Eva werd erg nieuwsgierig waar “onze” dieren zoal terecht kwamen. Daarom heeft zij er een aantal gevolgd. Dankzij de foto’s van Eva kunnen wij nu laten zien hoe het met Lance gaat. Wil je meer foto’s zien; neem dan een kijkje op Eva’s site!

Toch lukte het maar niet om een baas voor hem te vinden. Lag het aan Lance dat hij zo lang heeft moeten wachten