Straycat from Hungary or Czech Republic picked up in Eindhoven (the Netherlands). Help us find his owner!

Yesterday, our animal rescue, picked up a cat in Eindhoven. The cat lifted from Hungary or Czech Republic with a truck from Waberer's company to Eindhoven.
Straycat from Hungary or Czech Republic picked up in Eindhoven (the Netherlands). Help us find his owner!
Kater uit Hongarije of Tsjechië als zwerver opgehaald in Eindhoven. Help ons hem te herenigen met zijn baas! Straycat from Hungary or Czech Republic picked up in Eindhoven (the Netherlands). Help us find his owner!

Onze dierenambulance heeft gisteren een kat opgehaald bij een expeditie afdeling van Philips Lighting op Flight Forum Eindhoven. De kat is meegekomen met een vrachtwagen van Bedrijf Waberer’s. De vrachtwagen was verzegeld in Tamasi (Hongarije). De rit van de vrachtwagen begon echter in Tsjechië. De kat moet dus uit een van deze landen afkomstig zijn en het dier werd gevonden bij het openen van de vrachtwagen.
De vrachtwagen is een week onderweg geweest, het katje heeft daarom een week opgesloten gezeten zonder eten of drinken. Naar omstandigheden maakt de kat het goed. Wij willen er alles aan doen om het dier te herenigen met zijn baas. Het is een ongecastreerde, niet gechipte kater die een blauw vlooienbandje draagt. Hij is hartstikke lief en zal vast enorm gemist worden. We realiseren ons dat dit een zoektocht naar een speld in een hooiberg zal zijn, maar we gaan ons best doen! Heb jij in je netwerk mensen die woonachtig zijn in Hongarije of Tsjechië