Versterking gezocht voor meldkamer

Dierenvrienden in de omgeving van Eindhoven opgelet; dit is je kans om dieren in nood een helpende hand toe te steken.

Versterking gezocht voor meldkamer

In Dierenopvangcentrum De Doornakker is ook de meldkamer van onze dierenambulance gevestigd. Hiervoor zoeken we nieuwe vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan de hulpverlening aan dieren door aan de slag te gaan als telefonist(e) op onze meldkamer.

Meldkamer met ruim 10.000 telefoontjes per jaar

Steeds meer mensen vinden hun weg naar de meldkamer. Jaarlijks beantwoorden onze telefonisten meer dan 10.000 telefoontjes. De onderwerpen van de telefoontjes lopen uiteen van meldingen over gewonde dieren, zwerfdieren en wilde dieren. Als vrijwilliger op de meldkamer heb je een verantwoordelijke en drukke job. Zo stuur je onder andere onze dierenambulances aan, je staat melders te woord en je bent verantwoordelijk voor de correcte registratie van de melding. Je inwerkperiode breng je door op onze meldkamer aan de Doornakkersweg in Eindhoven. Daarna is het ook mogelijk om diensten van thuis uit te draaien. We zoeken mensen voor de invulling van zowel de dag-,avond-, nacht- en weekenddiensten.

Spreekt deze vacature je aan, wens je meer informatie of wil je direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken? Neem dan contact op met het kantoor van de Dierenbescherming in Eindhoven, bereikbaar via 088 811 3500 of regiozuid@dierenbescherming.nl.