Wie, en waar, is de baas van bruine labrador "Balou"?

Wie, en waar, is de baas van bruine labrador "Balou?"

Wie, en waar, is de baas van bruine labrador "Balou"?

Sinds 8 december staan we voor een raadsel; wie, en waar is de baas, van de negen jaar oude bruine labrador reu die wij de naam "Balou" hebben gegeven? Balou is op 7 december gewond op straat aangetroffen in Bladel/ Netersel. De vinder heeft hem naar de dierenkliniek in Reusel gebracht waar een chip gevonden werd. Balou was alert maar het lukte hem niet meer om op zijn poten te blijven staan. Na pijnstilling en de 1e behandeling is hij overgebracht naar Evidensia kliniek in Geldrop waar hij een paar dagen en nachten opgenomen is geweest en diverse onderzoeken en behandelingen heeft ondergaan. De lieve dierenartsassistentes van het ziekenhuis hebben hem ook heerlijk gewassen en geborsteld. Ze omschrijven hem, ondanks de situatie, als een blije hond.

Het lijkt erop dat Balou een flinke klap heeft gehad (wellicht aangereden) maar dat er gelukkig niets gebroken is. Nu kan hij met rust, pijnstilling en veel liefde en aandacht aan zijn verdere herstel werken. Inmiddels is Balou weer terug in ons opvangcentrum en hij loopt inmiddels zelfstandig. Wel gaat zitten, staan en lopen nog een beetje wankel. Maar hij gaat (letterlijk) met stappen vooruit. Balou geniet ontzettend van de knuffels en aandacht die hij krijgt. Maar wie o wie is zijn eigenaar? Gezien zijn vreselijk lieve karakter is het voor ons ook echt onvoorstelbaar dat zijn baasje zich (tot nu toe) niet gemeld heeft. We zetten daarom alles op alles om zijn eigenaar te vinden, want als je dier gewond is wil je toch het liefst bij hem in de buurt zijn om hem gerust te stellen?

Balou is ontzettend lief en braaf. Iemand moet hem toch missen?Wat weten we over Balou?

  • Volgens de chip is hij geboren op 1 juni 2012;
  • In 2018 is hij vanuit België geëxporteerd;
  • De chip staat geregistreerd in België maar eigenaarsgegevens hebben we niet kunnen achterhalen.

Ben jij Balou's eigenaar? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via 088 811 3520 of stuur ons een mail. Ben je niet zijn eigenaar maar wil je ons helpen door bij te dragen in de kosten voor zijn herstel? Doe dan een donatie aan onze crowdfundingsactie via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Hoe verder met Balou?

Loopt je dier weg? Dan heb je als eigenaar 14 dagen de tijd om contact op te nemen met het asiel waar je dier verblijft om je als eigenaar te melden. Vanaf de 15de dag wordt het asiel eigenaar van je dier en mogen wij op zoek gaan naar een nieuwe eigenaar. We hopen van harte dat Balou's eigenaar snel contact met ons opneemt. Mocht dat niet gebeuren gaan wij, zodra hij helemaal is opgeknapt, op zoek naar een nieuw thuis. Mocht dat moment aanbreken, plaatsen we hem op onze site onder het kopje "asieldieren." Tot die tijd heeft op hem reageren geen zin.