Wil jij flessenkittens voor ons opvangen?

Ieder voorjaar en zomer is het prijs en worden in ons opvangcentrum honderden jonge katjes binnengebracht.
Wil jij flessenkittens voor ons opvangen?

Deze kittens van soms pas enkele uren oud worden op de vreemdste plekken, zoals op hooizolders, in containers of in achtertuinen gevonden. Voor de opvang van deze kittens werkt Dierenopvangcentrum De Doornakker met gastgezinnen. Dit zijn mensen die deze jonge dieren thuis opvangen en hen helpen op te groeien tot een vrolijke, sociale kat. Wil jij ons hierbij helpen?

Als gastgezin voor flessenkittens help je de allerkleinste kittens overleven. Deze diertjes hebben met name de eerste twee weken van hun leven veel zorg nodig. Iedere twee uur is het tijd voor een flesje en dat kan best belastend zijn voor het gastgezin. De dieren een goede start in het leven geven zorgt wel voor een fantastisch gevoel! Ben jij een dierenvriend en wil je deze jonge dieren helpen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Wat vragen we?

  • Je hebt veel tijd beschikbaar; flessenkittens hebben de hele dag (en nacht) zorg nodig;
  • Je bent in bezit zijn van auto en rijbewijs (wegens bezoekjes aan de dierenarts);
  • Je eigen huisdieren zijn volledig gevaccineerd;
  • Je bent woonachtig in Eindhoven of omgeving;
  • Je hebt thuis de beschikking hebben over internet;
  • Je bent in staat om naar een door ons aangewezen dierenarts te gaan indien nodig.

Wij voorzien je van alle praktische benodigdheden en staan altijd voor je klaar in geval van vragen.
Wens je meer informatie over deze vacature of wil je je direct aanmelden? Dat kan via dit formulier. (Dit formulier kun je downloaden, invullen, opslaan en vervolgens naar ons mailen). Wij nemen dan snel contact met je op voor het maken van een afspraak om kennis te maken en meer uitleg te geven.

Deze kittens van soms pas enkele uren oud worden op de vreemdste plekken, zoals op hooizolders, in containers of in achtertuinen gevonden. Voor de opvang van deze kittens werkt Dierenopvangcentrum De Doornakker met gastgezinnen. Dit zijn mensen die deze jonge dieren thuis opvangen en hen helpen op te groeien tot een vrolijke, sociale kat. Wil jij ons hierbij helpen