Lissa

Omschrijving

Lissa met haar grappige piekerige kapsel is een lief Jack Russel Terriertje van 9 jaar oud. Ze is heel vrolijk, maar tegelijkertijd ook een beetje voorzichtig. Ze schrikt ervan als je te snelle bewegingen maakt. We zullen er maar niet aan denken waar dat waarschijnlijk vandaan komt…  Maar ondanks haar schrikachtigheid is Lissa blij en nieuwsgierig en maakt ze graag contact met mensen.

Ook voor katten is Lissa vriendelijk. Maar andere honden, daar is ze niet zo van gecharmeerd. Ze gaat die liever uit de weg. Lissa is niet opgevoed met commando’s. Ook spelen, dat kent ze niet, ze heeft geen idee wat ze met een balletje moet doen. Piepspeeltjes? Die maken maar een lawaai, vindt Lissa. Dus een speelkameraadje voor u of uw kinderen, dat is Lissa niet. Kleine kinderen zijn sowieso iets te onvoorspelbaar voor Lissa en daar wordt ze onzeker van.

Kortom: bent u op zoek naar een lief klein gezelschapshondje, kies dan voor Lissa. Ze komt het best tot haar recht bij baasjes die een rustig en zacht karakter hebben en die het fijn vinden om haar veel knuffels te geven. Daar gaat ze nog meer van kwispelen! Komt u kennismaken met Lissa? Bel voor een afspraak en laat u begroeten door deze kleine vrolijkerd.

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: bemiddeling@doc-eindhoven.nl

Terug naar overzicht