Barney

Omschrijving

Dit enthousiaste mannetje heet Barney. Hij is een Jack Russell Terriër van ongeveer 11 jaar. Als zwervertje is hij bij ons dierenopvangcentrum binnengebracht. Een hereniging met zijn vorige baasje heeft jammer genoeg niet plaatsgevonden. Wij zoeken een nieuw thuis voor Barney waar hij het met zijn toekomstige baasje fijn naar de zin zal krijgen.

Toen Barney net bij ons in de opvang zat vond hij veel dingen best spannend. Als hij het niet eens was met iets wat hij van hem verwachten dan kon hij reageren door te happen en te bijten. Inmiddels zien we dit niet meer maar het zou kunnen dat hij bij stress terugvalt in dit gedrag. Hierdoor plaatsen wij hem niet bij kinderen.

Voor een brokje heeft hij graag iets over en kun je Barney oefeningen bijleren. Moet je met hem verder van huis, dan is dat geen probleem want hij gaat gemakkelijk mee in de auto.

Barney is weliswaar 11 jaar oud maar nog in erg goede conditie. Hij gaat graag op pad om fijne wandelingen te maken. Je kunt Barney hiermee geen groter plezier doen.

Ben je geïnteresseerd in Barney en houd jij ook zo van wandeltochten maken,  neem dan gerust contact met ons op om eens kennis te komen maken met dit enthousiaste mannetje Barney!

Foto's Eva Habets 

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: bemiddeling@doc-eindhoven.nl

Terug naar overzicht