Jake

Omschrijving

Die oortjes, dat koppie... Daar valt je toch als een blok voor! Deze geweldige hond heet Jake. 

Jake is zonder twijfel een van de liefste honden ooit. Hij is gek op spelen en vindt het heel fijn om bij mensen te zijn. Zodra hij je hoort aankomen gaat hij klaar staan met een van zijn vele speeltjes. Je doet hem dan ook geen groter plezier dan door veel met hem te spelen. Ballen, piepspeeltjes of flostouwen, hij vindt het prachtig! Ook als je gezellig met hem gaat wandelen zie je hem genieten. Vol energie loopt hij lekker door. Als je hem zo ziet spelen en wandelen zou je ook nooit zeggen dat hij 10 jaar is.

Wat doet zo'n lieve hond toch in een dierenopvangcentrum. Waarom hij hier zit is voor ons een raadsel. Jake is op oudejaarsdag aan een boom gebonden. Onbegrijpelijk, maar helaas waar. Hoe iemand dit kan doen zullen wij nooit begrijpen. Wij zoeken nu dan ook een plek waar Jake de rest van zijn leven mag blijven. Een thuis waar hij tot zijn recht komt en waar hij mag gaan genieten van het leven. 

Jake is niet een hond die direct bij iedereen op schoot vliegt. Iedereen wordt vriendelijk begroet maar daarna gaat hij weer verder met waar hij mee bezig was. Wij denken dat hij in zijn nieuwe thuis dan ook heel veel wil spelen en lekker wil wandelen, af en toe zich komt melden voor een knuffelsessie en verder gewoon lekker in zijn mand, of bij de voeten van zijn baasjes(s) wil liggen. Kortom een geweldig lid van het gezin!

Dus ken jij het ras, heb je veel tijd en energie en zoek je een maatje voor het leven? En ben je na het zien van de foto's en het lezen van het verhaal ook spontaan verlief op Jake? Neem dan snel contact met ons op! 

Foto's: Eva Habets

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: bemiddeling@doc-eindhoven.nl

Terug naar overzicht