Meggie

Omschrijving

Sinda januari verblijft Meggie bij onze collega's van Dierenopvang Noordbroek: https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-t-noordbroek/dierenopvang/asieldieren/honden/page/1

Deze donkere schoonheid is van buitenlandse afkomst en heeft de mooie naam Meggie. 

Meggie is een prachtig hondje met een lief karakter. Helaas is ze in haar puppy-tijd waarschijnlijk niet of heel slecht gesocialiseerd, iets wat je vaak tegenkomt bij buitenlandse hondjes, waardoor ze erg angstig is voor mensen en dingen die ze niet kent.

Als je rustig de tijd neemt voor Meggie en ze leert je beter kennen, laat ze zien hoe lief ze is. Ze komt dan graag bij je knuffelen en gaat lekker tegen je aan zitten. Bij mensen die ze niet kent kan ze echter vanuit haar angst heel fel reageren en zelfs proberen te bijten.

Wandelen vindt Meggie fijn. Het aan –en aflijnen vindt ze soms wel wat spannend, maar als ze eenmaal buiten is en lekker wandelt, is ze een ontspannen en veel zekerder hondje. Andere honden vindt ze over het algemeen wel leuk, al geldt dat niet voor alle honden. Vooral grote honden vindt ze een beetje eng en dan kan ze fel reageren.

Kort gezegd is Meggie een heel lief hondje met een rugzakje waardoor ze soms erg angstig is en erg fel kan reageren. Wij zoeken dan ook een baasje voor haar zonder kinderen die ervaring heeft met honden en het geduld om Meggie op haar eigen tempo te laten wennen. Een stabiele, rustige hond als maatje zou ook erg fijn zijn voor Meggie.

Foto's Eva Habets

Voor meer info neem contact op met: https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-t-noordbroek/contact

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: bemiddeling@doc-eindhoven.nl

Terug naar overzicht