Chico

Omschrijving

Hallo ik ben Chico een pup van 3 maanden, ik ben op 9 februari op straat gevonden en toen in een gastgezin geplaatst waar ook 3 katten wonen, dus erg gezellig.

Daar heb ik al veel geleerd, zoals buiten in de tuin mijn behoefte doen, ik snap het nog niet als ik ga wandelen dat het dan ook mag. Toen ik hier kwam had ik alleen nog maar binnen gezeten dus alles op straat was nieuw voor mij, nu gaat het goed en vind het heel gezellig om te wandelen en ik ben niet meer bang voor auto's, mensen en fietsen. Ook met andere honden gaat het goed en wil graag met ze spelen. In dat spel ben ik dan onderdanig zodat ik vlug vriendjes maak. Apporteren heb ik nu ook geleerd en vind ik erg leuk om te doen. In de bench vind ik het niet leuk, dus zoek ik een thuis bij mensen die veel thuis zijn en van wandelen houden. Kortom ik ben een slim hondje dat graag knuffelt en erg aanhankelijk is.

Chico zit nog in een gastgezin. Als u interesse heeft in hem kunt u telefonisch contact met ons opnemen om een intakeformulier in te vullen en dan nemen wij u mee in de selectie. De selectie houdt in dat er meerdere mensen op Chico mogen inschrijven en uit deze opties wordt een keus gemaakt. Niet iedereen die zich inschrijft op Chico wordt dus uitgenodigd voor een kennismaking.

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: bemiddeling@doc-eindhoven.nl

Terug naar overzicht