Bo

Omschrijving

Bo, een allemansvriend zoekt een definitief plekje!

Bo en spelen is als vier pootjes op één buik. Hij is er verzot op! Deze enthousiaste hond mag dan al ruim 11 jaar zijn, daar merk je helemaal niets van. Met zijn kwispelende staartje en spitse oortjes komt hij met zijn speeltjes naar je toe rennen. Uiteraard verwacht hij wel een lekkere beloning na al dat spelen.

Dit hondje kan perfect met kinderen en andere huisdieren zoals honden en katten door één deur. Zelfs bezoek wordt enthousiast en springend begroet. Soms zelfs iets te enthousiast, maar dan laat Bo zich prima afremmen. Ondanks dat Bo met zijn ruim 11 jaar een echte senior is, heeft hij nog energie voor tien. Uitlaten en speeltjes daar wordt hij echt blij van.

Dit hondje verdient het gewoon: aandacht en tijd van een nieuwe baas. Soms is het niet anders, en door een veranderde situatie had de oude eigenaar te weinig tijd voor Bo. Daarom zijn wij nu op zoek naar een definitief mandje gevuld met leuke speeltjes voor dit enthousiaste hondje. Heeft u dit? Neem dan snel contact op met ons!

Foto's: Eva Habets

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: bemiddeling@doc-eindhoven.nl

Terug naar overzicht