Nessy

Omschrijving

Nessy zoekt liefde en een bank voor het leven!

Deze 5-jarige vrouwelijke rottweiler zou het liefst bij je op schoot kruipen, maar een hoofd op schoot en veel knuffels is minstens zo goed. Eigenlijk is Nessy gewoon een huismus, die af en toe een frisse neus wil halen. Urenlang wandelen hoeft van haar dan ook niet. Dit komt ook omdat ze last heeft van haar gewrichten, waar ze speciaal voer voor krijgt. Ze kan wel erg genieten van de wandelingetjes samen en loopt keurig rustig mee aan de lijn. Nessy is simpelweg liever lui dan moe!

Aandacht is waar Nessy van houdt. Ook met vreemden zoals bezoek kan ze het prima vinden. Als ze andere honden tegenkomt gaat dat goed, al kan ze het soms niet laten even te blaffen. Zoveel als Nessy van knuffelen houdt, zo weinig houdt ze van de auto. Ze wordt er letterlijk ziek van. Hopelijk kan Nessy een plekje vinden waar ze zo min mogelijk in de auto hoeft. Lekker in en rond het huis is prima voor deze dame.

Nessy is als zwerfster bij ons terecht gekomen en helaas niet meer opgehaald. We snappen er niets van, want het is zo’n lieve hond! We hebben hier wel gemerkt dat Nessy niet helemaal zindelijk is. Het is al stukken verbeterd, maar als ze weer moet wennen aan haar nieuwe huisje zou het wel even kunnen duren voordat ze doorheeft wat de bedoeling is. Maar dat vergeet je direct weer als je die lachende snuit en kwispelende staart ziet.

Heeft u nog knuffels over en zoekt een dame voor het leven, kom dan snel kennismaken!

 Foto's: www.jennyvangompel.nl

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: bemiddeling@doc-eindhoven.nl

Terug naar overzicht