Zara

Omschrijving

Loensende lieverd zoekt baas!

Deze prachtige dame heeft niet veel geluk gehad. Ze woonde bij een lief gezin waar ze het heel goed naar haar zin had, maar dat haar helaas wegens omstandigheden niet kon houden. Uiteindelijk is ze via een ander adres bij ons beland. 

Zara is een ontzettende lieverd, maar af en toe wat onzeker vooral als ze mensen niet kent. Als ze je eenmaal wel kent is ze je beste vriendin. Zara is een sterke hond met veel energie. Ze vindt het geweldig om met de bal te spelen, ze kan zichzelf daar uren mee vermaken en het is heel grappig om te zien hoe ze met de bal speelt en gooit. Ook is Zara een fantastische speurneus, als je haar bal verstopt weet ze hem iedere keer feilloos te vinden. Met wandelen kan Zara erg sterk zijn, maar met veel training gaat dit steeds beter, vooral als ze haar energie eerst lekker kwijt kan. Ze kent ook al een aantal commando's en daar luistert ze goed naar. 

Zara is in principe vriendelijk naar andere honden maar ze vindt het wel snel spannend. We plaatsen Zara dan ook niet bij een andere hond. 

Omdat Zara snel wat onzeker is heeft ze veel behoefte aan duidelijkheid. We zoeken voor Zara een lief maar consequent baasje dat veel met haar wil ondernemen, lekker trainen en speuren vindt Zara geweldig en het helpt haar zelfverzekerder worden en haar energie kwijt te raken. Ook ervaring met dit type hond is belangrijk voor een toekomstig baasje. Ben jij het baasje waar deze lieverd op zit te wachten? Bel ons dan snel!

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: bemiddeling@doc-eindhoven.nl

Terug naar overzicht