Dante

Omschrijving

Vrolijke clown zoekt baas!

Deze vrolijke vriend heeft van ons de naam Danté gekregen. Danté  is een Amerikaanse Bulldog van drie jaar. Toen hij gevonden werd was hij erg mager. Gelukkig is hij sinds die tijd al wat aangekomen en ook zijn conditie wordt met de dag beter. Elke morgen worden we enthousiast door hem begroet en is hij helemaal klaar om gezellig een stuk(je) te gaan wandelen. Hij geniet volop van het wandelen en vooral van de aandacht die hij dan krijgt. 

Nu is Danté klaar om zijn verleden achter zich te laten en te beginnen aan de rest van zijn leven! Hij heeft het ook zo verdient. Voor deze lieverd zoeken we een baas die sterk in zijn of haar schoenen staat en ervaring heeft met honden. Iemand met geduld en genoeg tijd voor hem. Zie jij je al met deze vrolijke vriend lopen? 

Omdat Danté nog het een en ander moet leren zou het leuk zijn voor hem, en ook voor zijn toekomstige baas, om samen aan de slag te gaan. Een leuke cursus of training, dat ziet Danté helemaal zitten! En zodra zijn conditie en gewicht weer zijn hoe ze moeten zijn dan hoop hij ook op gezellige lange wandelingen. 
 
Wil jij eens kennis komen maken met deze ongelofelijk leuk hond? Bel ons dan snel en kom Danté ontmoeten!

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: bemiddeling@doc-eindhoven.nl

Terug naar overzicht