Harm

Omschrijving

Deze knappe kerel heet Harm en is een kruising windhond. Harm kwam in de opvang binnen met een gebroken voorpoot. Na twee maanden in het gips gezeten te hebben is hij nu gips-vrij en inmiddels is hij ook gerevalideerd. Helaas is het bot niet helemaal goed aan elkaar gegroeid waardoor de poot ietsje korter geworden. Hoewel hij er nu prima mee kan lopen en rennen is het mogelijk dat hij hier op oudere leeftijd problemen mee gaat krijgen. In ieder geval is het hoog tijd dat Harm zijn eigen mandje krijgt bij een lieve baas waar hij alle aandacht en liefde krijgt die hij zo verdient. 

Harm is een ontzettend lieve en vrolijke hond. Hij is altijd goedgehumeurde en vindt alles leuk en gezellig. Zelfs de vele bezoekjes bij de dierenarts vond hij niet erg, hij ging daar altijd vrolijk en zonder mokken naar toe. Zijn motto is: aandacht is altijd leuk! Ook naar andere honden is hij vriendelijk. Harm is een jonge, energieke hond en hij heeft dan ook veel fysieke en mentale uitdaging nodig. Hij kan soms behoorlijk druk zijn, maar hij vindt het ook heerlijk om lekker te kroelen en te knuffelen of om samen hersenwerkjes te doen. Harm zal nog wel de nodige opvoeding moeten krijgen, want hij heeft in zijn vorige leven nog niet heel veel geleerd. 

Wil jij deze vrolijke, gezellige vent een fijn tehuis geven en hem een kans geven op een nieuw, fijn leven? Neem dan snel contact met ons op.

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: bemiddeling@doc-eindhoven.nl

Terug naar overzicht