Dazzle - met filmpje

Omschrijving

Deze mooie flaporen en lieve ogen zijn van Dazzle, een kleine Mechelse herder kruising van ongeveer 10 maanden oud. Dazzle kwam bij ons binnen als zwervertje, we weten dus helaas niets over zijn achtergrond. Dat deze waarschijnlijk niet ideaal is geweest is wel duidelijk want Dazzle is een erg angstig hondje dat waarschijnlijk geen of weinig socialisatie heeft gehad. 
Toen hij net in het asiel was, vond hij alles eng en dook hij in een hoekje als je hem wilde aanhalen. Dankzij zijn lieve karakter en nieuwsgierigheid heeft hij inmiddels geleerd dat er niet meteen een ramp gebeurd als iemand hem wil aanhalen en er zijn zelfs momenten dat hij hier al heel voorzichtig van durft te genieten. Ook het aan de riem lopen gaat al langzaam steeds beter.

Andere honden vindt Dazzle gelukkig wel heel leuk, hij heeft inmiddels al heel veel hondenvriendjes en vriendinnetjes. Als er een andere hond bij hem is zie je ineens een hele andere Dazzle. Hij is dan enorm blij en vergeet helemaal om bang te zijn. Dazzle kan overweg met zowel reuen als teven van verschillende rassen en leeftijden.  

We zoeken voor Dazzle een rustige omgeving waar hij de ruimte heeft met één of twee eigenaren. Kinderen zijn voor hem te spannend en te onvoorspelbaar. Een andere, stabiele hond in het huishouden is een must voor de ontwikkeling van Dazzle. Het is belangrijk dat zijn nieuwe baasje zich ervan bewust is dat Dazzle veel tijd nodig zal hebben om te wennen en vertrouwen op te bouwen.

Ben jij degene die Dazzle de kans geeft om zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen en te leren? Kan jij hem een liefdevol tehuis geven waar hij zich eindelijk veilig en geliefd kan voelen? Neem dan snel contact met ons op!

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: bemiddeling@doc-eindhoven.nl

Terug naar overzicht