Twiggy

Omschrijving

Deze vrolijke jongedame met de naam Twiggy is als zwerver bij ons in het asiel gekomen. Twiggy is een knappe Engelse stafford van iets meer als een jaar oud. Met haar vrolijke, enthousiaste en vriendelijke karakter vrolijkt ze de boel hier gezellig op en iedereen is dan ook dol op haar. Hoewel Twiggy soms wat onzeker is naar mensen die ze niet kent, is dat meestal snel over en vindt ze het heerlijk om lekker samen te spelen of te wandelen. In haar enthousiasme is ze soms wel wat lomp, maar dit is wel in goede banen te leiden want Twiggy is een slim hondje dat snel leert wat er wel en niet van haar wordt verwacht. Naar andere honden is Twiggy over het algemeen vriendelijk, met de meeste honden wil ze  graag contact maken.
Helaas heeft Twiggy een erg gevoelige huid en moet ze daarom speciaal hypo-allergeen voer krijgen, dit is wel iets waar haar nieuwe baasje rekening mee moet houden. 

Wij zoeken voor Twiggy actieve mensen die enige ervaring hebben met honden. Gezien haar jonge leeftijd en hoge energielevel raden wij haar toekomstige baasje zeker aan om veel met haar te ondernemen. Ook een cursus bij een hondenschool is geen overbodige luxe en aangezien Twiggy graag en snel leert zal ze dit ook zeker heel leuk vinden.

Ben jij op zoek naar een lieve, enthousiaste en energieke hond? Reageer dan snel op Twiggy!

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: bemiddeling@doc-eindhoven.nl

Terug naar overzicht