Loki

Omschrijving

Deze kleine knappe kerel heet Loki en is een kruising van waarschijnlijk een Jack russel en een teckel. Loki is in het asiel gekomen als zwervertje en helaas niet opgehaald. Loki is een heel actief en enthousiast hondje. Hij heeft energie voor tien en gaat graag mee wandelen. Ook spelen op de speelwei vindt hij leuk, vooral de flos vindt hij leuk om mee te spelen en trekspelletjes mee te doen.

Loki is een blij en enthousiast hondje, maar met een behoorlijk pittig karaktertje. Hij is heel duidelijk in wie hij wel of niet aardig vindt en vooral tegen mannen kan hij erg lelijk doen. Naar andere honden is Loki niet vriendelijk, hij valt flink uit als een andere hond te dicht bij hem in de buurt komt. Ook naar katten en andere kleine dieren is hij erg fel.

Wij zoeken voor Loki een rustige omgeving met niet teveel prikkels bij ervaren hondenmensen die weten hoe om te gaan met een hondje als Loki. 

Bij andere honden of kinderen plaatsen wij Loki uit voorzorg niet. Dus heb jij veel ervaring met dit type hond en wil jij Loki een nieuwe kans geven op een fijn leventje? Reageer dan snel!

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: info.eindhoven@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht