Loki

Omschrijving

Grote hond in klein lijfje zoekt actief baasje om mee aan het werk te gaan!

Maak kennis met Loki, een jack russel kruising van ongeveer 4 jaar oud. Loki is een grote hond in een klein lijfje. Hij is stoer, veelzijdig, super slim, onvermoeibaar en enorm trouw aan zijn baasje. Loki is een geweldig hondje, al zit er wel een gebruiksaanwijzing bij. Maar als je die eenmaal kent en je leert deze kleine man kennen dan is hij de beste vriend die je je kunt wensen.

Naar mensen die hij niet kent is Loki niet altijd aardig, hij is nogal kieskeurig wie hij vertrouwt en wie niet. Ook andere honden vindt hij niet erg leuk. Waardoor dit komt weten wij niet precies en sinds wij hieraan werken met hem gaat dit al steeds beter.

Zijn nieuwe baasje zal hieraan ook moeten blijven werken, maar Loki maakt het de moeite zeker waard met zijn onvoorwaardelijke liefde en enthousiasme. Deze liefde uit hij het liefst door van een afstandje in je armen te springen en dan vol overgave je hele gezicht onder te kussen.

Ben jij op zoek naar een echte, grote hond maar dan in een kleine verpakking? Een hond waar je lekker actief mee aan het werk kan? Reageer dan snel!

Kennismakingen met Loki gaan enkel op afspraak. Maak je interesse daarom eerst telefonisch kenbaar.

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: info.eindhoven@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht