Luna

Omschrijving

Deze vrolijke dame heet Luna en is een rottweiler kruising van 4 jaar oud. Luna is in het asiel gekomen omdat haar baasjes helaas niet meer genoeg tijd voor haar hadden.

Luna is een vrolijke, actieve dame. Ze gaat graag mee wandelen maar ook lekker spelen en rennen doet ze graag. Luna is heel vriendelijk naar mensen en dol op kinderen en daar is ze dan ook mee opgegroeid. Ze vindt het heel fijn om bij je te zijn en is een enorme knuffelkont. Behalve dat Luna heel erg lief is, is het ook een hond met veel energie en ze kan dan soms ook behoorlijk druk zijn.

Luna heeft in haar vorige leventje helaas niet veel geleerd en ze heeft nog niet veel van de wereld gezien, het is dus belangrijk dat haar nieuwe baasje veel leuke dingen met haar gaat ondernemen. Andere honden vindt Luna vaak een beetje spannend en ze weet dan niet altijd goed hoe ze moet reageren. Met vriendelijke, stabiele reuen kan ze vaak wel opschieten maar het omgaan met andere honden is wel iets waaraan nog wat aandacht besteed moet worden. 
Luna kan goed een poosje alleen zijn, al moet dat natuurlijk weer rustig worden opgebouwd in een nieuwe omgeving. 

Voor Luna zoeken wij een lieve eigenaar met hondenervaring die  een haar een nieuwe kans wil geven op een gelukkig leventje. Ook in een gezin met kinderen zou Luna zich prima thuis voelen. Zie jij het helemaal zitten met deze lieve meid? Reageer dan snel!

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: info.eindhoven@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht