Eddy

Omschrijving

Mag ik jullie voorstellen aan onze elegante jonge heer, genaamd Eddy. Eddy is een Greyhound van ongeveer 4 jaar oud. Hij kwam als vondeling in ons asiel terecht en werd helaas niet meer opgehaald door zijn baasjes. Inmiddels zit Eddy lang genoeg in het asiel en hij zou heel graag op zoek gaan naar een nieuw thuis waar hij de rest van zijn leven mag spelen en knuffelen.

Eddy is een hele aanhankelijke hond die graag met alle mensen wil knuffelen. Hij loopt dartelend met ons mee en vindt het heerlijk om te snuffelen tijdens het lopen. Katten vindt hij heel erg interessant en daar wil hij graag achterna rennen. Hierdoor plaatsen wij hem liever niet met katten. Ook kan hij niet los lopen van de riem omdat hij dan zeer waarschijnlijk zal gaan jagen. Op andere honden reageert hij wisselend tijdens het lopen. Voornamelijk kleine hondjes zijn wel een aandachtspuntje, die vindt hij niet zo leuk. Als hij bij een andere hond wil gaan wonen, zullen we eerst een aantal dates inplannen om te kijken of ze elkaar leuk vinden. Verder is Eddy een hele nette jongen. Hij is zindelijk, gedraagt zich rustig in zijn verblijf en begroet ons altijd met een vrolijke kwispel.

Ben jij opzoek naar een lieve, sociale hond die graag mee op pad gaat? Neem dan snel contact op met ons zodat we kunnen kijken of jullie een match zijn.

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: info.eindhoven@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht