Pippa1

Omschrijving

Waarom heeft Pippa nog geen huisje gevonden? Ze is zo lief, leuk en knap.

Pippa is een ex-mama kat die in ons gastgezin haar kittens heeft opgevoed. Haar kittens zijn inmiddels geadopteerd maar voor Pippa heeft zich nog niemand gemeld. Hoe dat kan is ons een raadsel, want Pippa is ontzettend lief en leuk. Kijken mensen haar over het hoofd omdat ze geen kitten meer is, of maar 'gewoon' een zwart witte kat?

Wij van Pippa's gastgezin vinden haar super mooi in ieder geval en we zoeken een huisje voor haar waar ze net zo geliefd is als bij ons. 

Pippa is ongeveer 3 jaar (geschat) en dus een jong katje. Ondanks alle pech in haar jonge leventje (zwanger op straat beland, in het asiel bevallen van 3 kittens waarvan 1 het niet heeft gered) staat ze positief en dankbaar in het leven. Ze is sociaal en houdt van het gezelschap van mensen (niet van katten) en is erg speels. Het liefst speelt ze met een veren hengel, die ze als ze hem gevangen heeft trots overal mee naar toe sleept. Een tuin zou geweldig zijn voor Pippa want ze ligt hier graag voor het raam en de buitenlucht vindt ze heerlijk. 

Ondanks dat Pippa geen knuffel of schootkat is waardeert ze aandacht en gezelschap heel erg. Ze vindt het fijn om bij mensen te zijn en gaat ook lekker haar eigen gangetje. Perfect voor mensen zonder andere kat die bijvoorbeeld full-time werken!

Heb jij een plekje zonder andere dieren en met een tuin waar Pippa heel oud en gelukkig mag worden? Dan stellen we je graag aan haar voor bij ons!

Deze poes zit nog in een gastgezin in de regio Eindhoven. Hebt u interesse? Bel dan 088 - 811 35 25. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur. Reserveringen per mail kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: bemiddeling@doc-eindhoven.nl

Terug naar overzicht