Rova

Omschrijving

Bijzondere breedhoofdkater met letterlijk en figuurlijk een groot hart zoekt dappere baas om te knuffelen.

Cyperse Rova kun je met recht een imposante kanjer-kater noemen. Zijn lieve kop is bijvoorbeeld zo breed, dat hij niet uit een standaard rond bakje kan eten. Zijn prachtige lijf draagt een XL-streepjesmotief en zijn hart... Ooooh, zijn geweldige hart is groot genoeg om moeiteloos van iedereen te kunnen houden.

Er is wel 1 ding wat de nieuwe baas moet weten. Rova heeft FIV.  Nog nooit van gehoord? Dat begrijp ik. FIV is bij katten wat HIV is bij mensen. Voorheen een doodvonnis, maar tegenwoordig is er gelukkig prima mee te leven dankzij medicijnen.

Rova heeft geen enkele gezondheidsklacht en kan hoogst waarschijnlijk ook gewoon oud worden met deze diagnose. Wel is zijn weerstand wat minder en moet zijn baasje extra alert zijn wanneer Rova niet helemaal fit is.

Om Rova's gezondheid zo optimaal mogelijk te houden kan hij alleen bij iemand gaan wonen waar  geen andere katten wonen/op bezoek kunnen komen. Een afgesloten tuin of dakterras waar Rova zijn poezenpootjes kan strekken is ook heel wenselijk.

Ben jij dapper genoeg om Rova's euveltje aan te durven en is jouw hart groot genoeg om Rova's oneindige liefde te kunnen verwelkomen? Kom dan gauw kennis maken.

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: info.eindhoven@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht