Kitten Pumba

Omschrijving

Pumba is een lief, voorzichtig katertje van inmiddels ongeveer 6 maanden oud. Hij is als kitten van 2 maanden oud gevonden op een camping waar hij weinig contact had met mensen.

Om hem te laten wennen aan menselijk contact is hij naar een gastgezin toegegaan samen met zijn zus Nala. In het begin wilde hij niets weten van mensen en mepte hij lustig in het rond, maar na een aantal weken wennen leerde hij gelukkig dat mensen ook heel leuk kunnen zijn. Hij is gek op lekkere hapjes en speelt graag een spelletje met een bal of verenstokje. Ook is hij dol op andere katten en gewend aan rustige honden.

We verwachten dat Pumba na plaatsing een terugval zal krijgen, en het even zal duren voor hij zijn plaats weer heeft gevonden in een nieuw huishouden. Een nieuwe eigenaar zal er rekening mee moeten houden dat hij mogelijk de eerste dagen tot weken niet aan te halen zal zijn. Wanneer hij eenmaal op zijn gemak is zul je een leuke huisgenoot aan hem hebben. Hij zal in de toekomst graag af en toe naar buiten gaan.

Kun jij Pumba bieden wat hij nodig heeft? Een rustig huishouden, sociaal soortgenootje waaraan hij zich kan optrekken en alle tijd om te wennen aan zijn nieuwe omgeving? Dan horen we graag van je!

Let op: Pumba bevindt zich in een gastgezin in Oosterhout (Breda). De kennismaking zal ook daar plaatsvinden.

Dit kitten zit nog in een gastgezin in de regio Breda. Heeft u interesse? Bel dan 088 - 811 35 25. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur. Reserveringen per mail kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: info.eindhoven@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht