Kitten Tosh

Omschrijving

Tosh, rood-wit, is een katertje, geboren 25 juni 2020, met een leuk snoetje.

Hij is nieuwsgierig en actief. Hij wil graag geaaid worden als hij op zijn 4-pootjes kan blijven staan maar komt ook zelf op schoot zitten.

Met zijn 2 zusjes (Tess en Tonke) en 2 broertjes (Tobias en Toots) kan hij heerlijk spelen.

Liefst plaatsen wij Tosh met een van de andere kittens. De aanwezigheid van een ander sociaal katten huisgenootje is ook een mogelijkheid. Soms kan hij nog een beetje te enthousiast zijn. Dan hapt hij in alles wat beweegt. Jeugdige overmoed denk ik, en zeker iets dat Tosh makkelijk af te leren is.
Tosh is een rustige omgeving gewend zonder kinderen en honden.

Bij dit kitten is een hartruisje geconstateerd. Dit betekent over het algemeen niets ernstigs en is iets waar een kitten vaak overheen groeit, maar het kan mogelijk wijzen op andere kwalen. Indien u hier graag meer informatie over krijgt kunt u een informatiebrief opvragen bij het dierenopvangcentrum

Dit kitten zit nog in een gastgezin in de regio Eindhoven. Heeft u interesse? Bel dan 088 - 811 35 25. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur. Reserveringen per mail kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: info.eindhoven@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht