Kitten Bobbie 1

Omschrijving

Dit is Bobbie
Bobbie is een wit-cypers katertje geboren op 14 augustus 2020

Bobbie is gevonden onder een motorkap van een auto waar hij een tijdje onder heeft gezeten, en toen hij in ons gastgezin kwam vond hij alles en iedereen maar eng, schrok van alles en iedereen en wilde ook niet opgepakt worden, maar met veel geduld en liefde hebben wij hem laten zijn hoe fijn het is om geknuffeld te worden en nu ligt hij elke avond op schoot en vindt het heerlijk om geknuffeld te worden, hij is nog wel wat terughoudend naar vreemde maar het is een echte lieverd.
Wij zoeken voor Bobbie een gouden mandje waar hij met veel liefde en knuffels en geduld de wereld verder kan gaan ontdekken!

In verband met grote interesse voor kittens is het mogelijk dat zij helaas al gereserveerd zijn op het moment dat wij u te woord kunnen staan.

Dit kitten zit nog in een gastgezin in de regio Eindhoven. Heeft u interesse? Bel dan 088 - 811 35 25. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur. Reserveringen per mail kunnen we helaas niet in behandeling nemen. 

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: info.eindhoven@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht