Billy

Omschrijving

Lieftallig poesje vindt veel nog best spannend.

Voor onze beminnelijke Billy kan het leven nogal overweldigend zijn. Dan is bijna alles haar teveel. Zeker andere katten, honden en kleine kinderen, want daar blijft ze sowieso liever uit de buurt.

Je kunt haar het beste ondersteunen door haar in haar eigen tempo te laten wennen wanneer ze bij jou thuis is. Op dit moment is Billy nog schuw en heeft echt genoeg tijd nodig om te wennen en ze moet nog leren om mensen goed te vertrouwen. 

Billy heeft last van een zogeheten 'stressblaas', wat zich uit in blaasontstekingen wanneer zij gestressed is. Helaas helpt het wonen in een dierenasiel hier niet in mee. Gezien zij in het verleden Urinary dieetvoeding kreeg en hier toen minder last van had geven wij haar nu dezelfde voeding. Wij helpen een nieuwe eigenaar graag op weg een zo passend mogelijke levensstijl te vinden voor Billy zodat zij zich volledig op haar gemak voelt en hier geen last meer van zal hebben. 

Billy zit in een gastgezin in de regio Eindhoven. Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 088 811 35 20 bereikbaar ma t/m za van 10:00 tot 17:00 uur.
Of bel naar onze gastopvang telefoon 088 811 35 25 die bereikbaar is van ma t/m za van 13:00 tot 17:00.

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: info.eindhoven@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht