Maddox

Omschrijving

Prachtige kater zoekt begripvolle buitenplaats

Maddox is een schitterende verschijning van ongeveer 4 jaar oud. Hij heeft in zijn leven weinig contact gehad met mensen en leefde altijd op een erf waar hij af en toe gevoerd werd. 
Helaas heeft hij de pech dat hij mooie lange haren heeft. Deze kan hij namelijk niet zelf klitvrij houden, waardoor hij afgelopen Mei met vreselijke klitten en 2 hierdoor ontstane open wonden bij de opvang binnen kwam.
In de hoop dat hij aan ons kon wennen ging hij na zijn scheerbeurt naar een gastgezin. Hier verblijft hij inmiddels al 4 maanden. Van mensen wil hij nog altijd niks weten, hij is gewend aan zijn vrijheid en kijkt hier enorm naar uit. Aaien is vooralsnog geen optie, eten doet hij inmiddels wel in het bijzijn van het gastgezin.

Voor Maddox zijn we dus op zoek naar een plek waar hij buiten mag leven, kan schuilen in een schuur o.i.d. en dagelijks zijn natje en zijn droogje krijgt. Wie weet zal hij met de jaren toch nog liefde krijgen voor zijn verzorgers, maar hier mogen we niet van uit gaan. 
Wat wel van belang is, is dat hij nooit meer in de slechte staat komt zoals hij was toen hij bij ons binnenkwam. Dit betekent dat hij 1x per jaar gevangen zal moeten worden en onder sedatie moet worden geschoren. 

Heb jij een erf/bedrijventerrein/boerderij/kas? Zoek je een schitterende muizenvanger, en vind je het geen probleem 1x per jaar met hem naar een dierenarts te gaan voor het nodige onderhoud? Dan horen we heel graag van je! Indien je Maddox zijn perfecte plekje kunt bieden zal hij hier kosteloos naartoe mogen verhuizen. We zullen hem nogmaals scheren vlak voor vertrek zodat hij pas over een jaar weer gevangen zal hoeven worden.

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: info.eindhoven@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht