Kitten Mikey

Omschrijving

Als je een flink stoer katertje wilt, zit je met Mikey wel goed. Hoewel, hij is ook een mama’s boy, want hij laat zich nog veel te graag pamperen door zijn stiefmoederpoes en is daar waar zij ook is (zie foto).
Mikey is omstreeks 29 mei geboren en is nu 18 weken.

Mikey bleek na aankomst in het gastgezin een pittige middenoorontsteking te hebben, waardoor hij zelfs even blind was en een eenmalige epileptische aanval kreeg. Met een antibioticakuur was deze ontsteking al snel weg, zijn zicht kwam terug en je merkt er nu helemaal niets meer van. Het is een flink kereltje met energie voor 10. Zijn bloed wordt over twee weken nog een keer onderzocht, zodat helemaal zeker is dat hij topfit is.

Mikey is (nog) geen echte schootkat. Hij ligt wel in je buurt en laat zich graag aaien, maar het is een echt jongetje dat zich snel losmaakt uit een knuffel en verder wil spelen. Hij hecht enorm aan een andere kat om zich heen, een kitten van ongeveer zijn leeftijd of een sociale volwassen kat die zich over hem wil ontfermen. Een maatje is dus een eis in zijn nieuwe huis. Ook om mee te spelen want daar kan hij geen genoeg van krijgen. Hij loopt graag met een balletje als prooi in zijn bekje rond om die vervolgens weer te gaan ‘vangen’. Hij heeft steeds een zanderig neusje van het buiten spelen.
Oh ja, dus graag een tuin waarin hij samen met een andere kat kan rennen, klimmen en klauteren. Tis een veeleisend mannetje maar hij verdient het dubbel en dwars.

Mikey is volledig ingeënt, ontwormd en gecastreerd en kan daarom snel verhuizen.

In verband met grote interesse voor kittens is het mogelijk dat zij helaas al gereserveerd zijn op het moment dat wij u te woord kunnen staan.

Dit kitten zit nog in een gastgezin in de regio Eindhoven. Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 088 811 35 25 op de onderstaande dagen en tijden. Reserveringen per mail kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

LET OP: Dit telefoonnummer is uitsluitend bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag (13.00 – 17.00) en zaterdag (13.00 – 16.00).

Asiel

Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51
5642 MP Eindhoven
Tel.: 088 - 811 35 20
E-mail: info.eindhoven@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht