Kittentijd

Vlogs over kittens

Wat leuk! Komen er één of twee kittens bij jou wonen? Dat roept vast allerlei vragen bij je op. Hoe verzorg je een kitten? Wat heeft een kitten nodig? Welke vaccinaties krijgen kittens? Ons gastgezin voor kittens en moederpoezen Brechje geeft speciaal voor jou een stoomcursus 'kittens verzorgen'. Met deze 5 Kittentijd!-vlogs weet jij straks precies wat je moet doen met je nieuwe huisgenootje(s).

Gastgezin Brechje

Jaarlijks stromen onze dierenasielen vol met duizenden kittens en poezen die op het punt staan te bevallen. Omdat het om kwetsbare dieren gaat die intensieve zorg nodig hebben, plaatsen we ze tijdelijk in gastgezinnen.

Brechje van Otterdijk vangt al zeven jaar poezen en kittens op voor de Dierenbescherming. Zij heeft al meer dan honderd kittens voor ons verzorgd, die gezond en gesocialiseerd terecht kwamen bij hun nieuwe baasjes. En dat aantal loopt nog altijd op, want Brechje is voorlopig nog niet van plan te stoppen met het opvangen van zwangere poezen en jonge katjes.

Help de kittens

Het kittenseizoen is weer aangebroken. Dat betekent dat onze dierenasielen weer volstromen met kittens. Daarbij hebben we de hulp van onze gastgezinnen, dierverzorgers en dierenartsen hard nodig. Alleen al de medische zorg kost veel geld. We kunnen jouw steun dan ook goed gebruiken.

Steun ons

Volg Purrminators!

Zou jij graag een kijkje in de keuken nemen? Je kunt het gastgezinnenbestaan van Brechje op de voet volgen op Instagram, waar ze al die aandoenlijke kittenavonturen uitgebreid in de spotlights zet.
Word jij daar superenthousiast van en wil jij ook graag gastgezin worden? Lees hier meer.. Ben je ook benieuwd naar andere gastgezinnen van de Dierenbescherming. Hier vind je een aantal spraakmakende gastgezinverhalen.

Ben je juist op zoek naar een kitten? Ga naar www.ikzoekbaas.nl.