< Terug naar overzicht

Help Mattie aan een pijnloos bestaan

9 oktober 2017

Onze Mattie is een brave jongen die als vondeling bij ons terecht is gekomen. Hij is vrolijk, speels, lief en een beetje lomp en er leek geen vuiltje aan de lucht. 

Totdat Mattie opeens mank begon te lopen. Er werden direct röntgenfoto's van zijn voorpoten gemaakt en een CT-scan volgde. De uitslag is dat Mattie te kampen heeft met elleboogdysplasie aan beide ellebogen. Dit is een aangeboren misvorming van de ellebooggewrichten die pijn en kreupelheid veroorzaakt.

Het goede nieuws voor Mattie is dat zijn probleem door een orthopedisch chirurg opgelost kan worden. Door hem te opereren kan zijn medische probleem opgelost worden en kan Mattie een pijnloos bestaan leiden. Dat zou geweldig nieuws zijn voor deze pas driejarige jongen! De ingreep, inclusief röntgenfoto's en scan kost bijna 2000 euro en dat is al een goedkoper tarief omdat Veterinair Orthopedisch Centrum Tilburg ons een aangepast tarief heeft aangeboden.

Wil jij een steentje bijdragen aan een pijnloos bestaan voor Mattie? Help ons dan en doe een donatie op ons rekeningnummer NL95RABO0136155596 tav DOC De Doornakker onder vermelding van "ingreep Mattie." Ieder bedrag is welkom!