< Terug naar overzicht

Luna en Bailey vonden een baas in 2018

Lokaal

29 december 2018

Luna en Bailey zijn samen in het asiel binnengekomen. Hoe verschillend ze ook zijn, ze bleken toch erg aan elkaar gehecht.

We besloten dat hen uit elkaar halen geen optie was en gingen daarom ook op zoek naar een nieuw baasje die beide kleine kanjers een thuis wilde bieden.

Gelukkig konden deze gezworen vrienden bij elkaar blijven.


Om voor twee honden een nieuw thuis vinden, is soms lastiger en vol spanning wachtte we op reacties. Toen kwam daar de reactie van Ineke; ze wilde hen samen adopteren. Reden voor een feestje! Luna en Bailey vielen met hun neusjes in de boter; ze krijgen alle aandacht van Ineke en maken samen, soms ook met Ineke’s dochter erbij, heerlijke wandelingen. Wat wil je als hond nog meer?!

Lance is gefotografeerd door Eva Habets, de vrijwillige fotograaf die al 2,5 jaar onze asieldieren wekelijks komt fotograferen. Dankzij haar kennis, inzet en de geduld staan onze dieren met mooie foto’s op onze websites. Dat helpt ons enorm bij de zoektocht naar een nieuwe eigenaar. Eva werd erg nieuwsgierig waar “onze” dieren zoal terechtkwamen. Daarom heeft zij er een aantal gevolgd. Dankzij de foto’s van Eva kunnen wij nu laten zien hoe het met Lance gaat. Wil je meer foto’s zien; neem dan een kijkje op Eva’s site!