Adoptie asieldier

Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Maak dan een afspraak en kom kennis maken met de asieldieren in onze opvang. Wij vinden het belangrijk dat je goed bent voorbereid en ingelicht voordat je een huisdier aanschaft. Onze dierverzorgers zijn je hierbij graag van dienst.

Reserveren

Wij kunnen helaas geen reservering per e-mail aannemen. Reserveren kan alleen via een persoonlijk (telefonisch) gesprek met één van onze medewerkers.De reden hiervoor is dat wij graag persoonlijke gegevens uitwisselen. Op deze manier kunnen wij een zo goed mogelijke match voor dier en baas maken. Je kunt wel  een email sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.


Tarieven

De adoptie van een huisdier brengt kosten met zich mee. We hanteren verschillende prijzen aan de hand van de levensverwachting van het dier. Bekijk het overzicht van de tarieven per adoptie per dier. 

We rekenen adoptiekosten om de kosten voor de opvang en medische zorg die de dieren bij ons gekregen hebben te kunnen betalen. Hiervoor krijg je wel een dier dat gecontroleerd is door onze dierenarts en volledig ingeënt en gechipt is. Alle katten zijn bovendien onvruchtbaar gemaakt. 

Je kunt bij ons pinnen, dat heeft onze voorkeur.

Bezoektijden asieldieren

Maandag t/m vrijdag 13.30 - 16.30 uur
Zaterdag                     11.00 - 16.00 uur
Zon- en feestdagen     gesloten voor bezoekers