Isa

Omschrijving

Onze gezellige enorme leergierig meid in ons asiel, is Isa een mooie herder van geschat 2 jaar jong.


Isa kwam bij ons als gevonden hond, broodmager, onder de wondjes en was al zeker 2 weken op straat gezien voordat ze haar eindelijk hebben kunnen vangen. Isa was even het vertrouwen in de mens kwijt maar dit is inmiddel weer helemaal hersteld.


Isa bruist van de energie en wil heeel graag werken voor je, zij heeft echt basis dingen geleerd en weet heel goed onder appel te lopen.


Ze is gek op speeltjes en werkt daar graag voor als beloning. Isa reageerd hier op honden wisselend en zeker naar teefjes kan ze erg fel uit de hoek komen, hier moet zeker rekenining meer gehouden worden en door de nieuwe baas aan gewerkt worden. Hoe zij naar katten is , is onbekend. Kinderen van een jaar of 12 zal zij best gezellig vinden. Wel is het voor Isa belangrijk dat ze duidelijkeheid en structuur krijg en een baas die wel consequent is wat hij van haar vraagt. Niet de ene keer wel iets mogen en de andere niet.


Wat zoeken wij voor haar?


Iemand die lekker met haar aan de gang gaat zoals praktijk speuren. Een huis waar ze niet veel alleen hoeft te zijn, het is onbekend of ze dit wel of niet zal kunnen en wij gaan er vanuit dat ze het niet kan. Huis waar geen andere dieren aanwezig zijn waar men zich echt kan richten op haar.


Bent u iemand die er van houd om er op uit te trekken? Heeft u tijd en geduld en houd u ervan om te trainen met een hond? Dan Isa echt de perfecte match.


 


Helaas is het niet mogelijk om dieren per mail te reserveren.


Dit kan enkel na een telefonisch gesprek met 1 van onze medewerkers.


U kunt ons bereiken van maandag tot vrijdag van half 2 tot half 5 en op zaterdag van 11 uur tot 4 uur.


Wij helpen u dan graag verder.
Asiel

Dierenopvangcentrum Edo Hammers
Melmerweg 7a
8263 AX Kampen
Tel.: 038-3319013
E-mail: doc.kampen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht