Jack

Omschrijving

Trippel trippel klinkt het achter je als je Jack zijn kennel open doet.


Deze knappe vent, is altijd even vrolijk en zeer aanhankelijk naar zijn verzorgers toe.


Hij is 5 jaar oud en kent eigenlijk het leven in huis niet echt. Jack leefde buiten samen met Diesel. Dit betekend ook dat Jack best veel gemist heeft. Lopen aan de riem is iets wat hij niet kende. Hij loopt nu redelijk maar heel soms heeft hij nog zoiets van haal dat ding van mijn nek af. Zindelijkheid is ook nooit wat mee gedaan maar ook dat gaat steeds beter. Jack is altijd samen geweest met Diesel maar omdat beide honden elkaar best versterken in gedrag hebben wij besloten om ze apart te plaatsen, zodat er echt alleen aandacht naar Jack toe gaat.


Met oudere kinderen kan Jack prima overweg en een leuk stabiel teefje zal hem ook goed doen! Jack kan niet goed alleen zijn, hij gaat dan blaffen. Jack kan ook met katten maar als hij bij een hond zit die er achteraan jaagt, doet hij mee.


Jack hangt erg aan de mensen die hij kent en kan dan soms naar vreemden best afwachtend zijn, dit hebben wij hier nog niet gezien maar wij weten ook dat honden in huis vaak ander gedrag laten zien.


Jack houd van uitdaging en zo vind hij fietsers ook een geweldig uitdaging om op te jagen en als die ze bij kan houden hangt die rustig in de broekspijp, dit is een belangrijk punt voor de nieuwe eigenaar om mee aan de gang te gaan want het is absoluut niet wenselijk!


Jack zoek een leuk stabiel huisje waar mensen aandacht voor hem hebben, waar mensen aan de gang gaan met de dingen die Jack gemist heeft en of nog moet leren maar ook een huis waar Jack ook gezien word als hond. Iemand die veel thuis is, geen kleine kinderen in huis heeft en Jack een huis kan bieden waar hij als enigste hond of eventueel als 2de hond gehouden word. Wij willen Jack wel graag plaatsen in huis en niet meer buiten op een terrein omdat wij denken dat je hem daar echt tekort mee doet.Helaas is het niet mogelijk om dieren per mail te reserveren.


Dit kan enkel na een telefonisch gesprek met 1 van onze medewerkers.


U kunt ons bereiken van maandag tot vrijdag van half 2 tot half 5 en op zaterdag van 11 uur tot 4 uur.


Wij helpen u dan graag verder.

Asiel

Dierenopvangcentrum Edo Hammers
Melmerweg 7a
8263 AX Kampen
Tel.: 038-3319013
E-mail: doc.kampen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht