Spike

Omschrijving

Bal, bal, bal waar is de bal! Heb jij een bal dan ben ik er ook.

 Ik ben Spike een knappe gozer van 3.5 jaar, die al een poosje hier is. Nee niet in het asiel maar zat in het pension en helaas ben ik niet meer opgehaald door mijn baasje. Ben samen met mijn bejaarde poezen vriendin Milly hier achter gelaten.

 Ben zoals veel Stafford achtigen best lomp en sterk maar heb wel een lief karakter naar mensen. Kinderen ben ik waarschijnlijk niet gewend, katten dus wel. Naar soortgenoten ben ik wisselend, het ligt heel erg aan de energie van de andere hond.
Nu ik hier al een poosje ben, ben ik op zoek naar een nieuw huis. Een eerlijk huis waar men consequent is en verantwoordelijkheid neemt voor het ras wat hij/ zij aan de lijn heeft. Niet verwacht dat ik gezellig los kan lopen tussen de andere honden of perse naar een losloop gebied moet, maar lekker mijn eigen leuke uitlaat plekken op zoekt waar ik mijn hart op kan halen en toch mijn ei kwijt kan.

Zoals ik in mijn verhaal begon ben ik gek op ballen maar dit heeft ook beetje een kanttekening, want door voetballen kan ik best gefrustreerd raken en dat vinden ze hier dan ook geen goed idee dat ik daar mee speel.
Tennisballen gaat prima maar je moet ze niet bij mij laten liggen, vind ze best lekker haha. krijg echt genoeg te eten hier hoor, dat is het niet.

U bent tot deze regel gekomen dan betekend dat u mijn  hele verhaaltje heeft gelezen en misschien bent u wel die ene verantwoordelijke baas die ik zoek en die mij een goed huis kan bieden en niet zomaar achter laat?
Belt u dan even met 038-3319013 dan kunnen mijn verzorgers u vast nog veel meer vertellen over mij.

Ik word nog wel gecastreerd voor ik het asiel mag verlaten.

Asiel

Dierenopvangcentrum Edo Hammers
Melmerweg 7a
8263 AX Kampen
Tel.: 038-3319013
E-mail: doc.kampen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht