Dex

Omschrijving

Hee hallo wat leuk dat ik me mag voorstellen.
Ik ben Dex een knappe goed uitziende kerel van rond de 8.5 jaar jong.
Weet dat het lijkt alsof ik al ouder ben maar dat is alleen maar de buitenkant hoor, van binnen ben ik lekker actief.

Ik ben hier als "gevonden" hond binnen gekomen, mijn eigenaar weet dat ik hier verblijf maar helaas was ik toch niet welkom genoeg om weer opgehaald te worden.
Dex is ook niet mijn officiele naam, maar ze vinden hier dat als ik een nieuwe kans krijg ook nieuwe naam met nieuwe start moet gaan maken en ik luister al erg goed naar Dex.

Ik ben inmiddels al wat kilo's aangekomen, heb wat conditie opgebouwd en ze hebben best een goed beeld van mij gekregen, denk ik.
Wat kan je van mij verwachten?
Ik ben vrolijk en enthousiast en soms een tikkeltje lomp.
Ben goed in apporteren van ballen en laat ze ook los als je dat vraagd, maar ik mag hier niet naar de bal springen en moet met 4 poten op de grond blijven. Dat kan ik al goed.
Ik kan behoorlijk trekken aan de lijn dat is zeker nog een puntje van aandacht en hier moeten we nog even samen aan werken. Loop wel graag hele stukken, vind ik erg gezellig. Soms lopen we hier ook samen met een nog een honden vriendje dat gaat goed, maar ze kiezen hier wel zorgvuldig uit met wie ik naast mijn zij loop. Andere reuen zijn niet mijn favoriet en ook honden die snel en hoog in de opwinding schieten niet.
Daarom plaatsen ze mij niet in een huis met andere dieren gewoon een plekje voor mij alleen en waar ze verantwoording nemen dat ik niet alle honden OK vind.

Even alleen zijn vind ik wel prima zolang het maar geen hele dagen zijn en het elke dag is, maar dat is niet teveel gevraagd toch?
Ik zoek een duidelijke , stabiele en verantwoordelijke baas die rekening houd dat mijn goed uitziende look wel onder de HR honden valt en daar ook zo mee om gaat.
Nou wat vind u ervan? Heeft u de tijd om kennis met mij te komen maken?
Bel dan even met mijn personeel hier in Kampen, ze staan u graag te woord.

Asiel

Dierenopvangcentrum Edo Hammers
Melmerweg 7a
8263 AX Kampen
Tel.: 088-8113720
E-mail: doc.kampen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht