Trevor

Omschrijving

Hiephiephoiiii, hier ben ik dan spring in het veld Trevor, een knappe gozer van rond de 1 jaar jong.
Helaas was ik niet meer welkom, ben op straat gevonden en je zou denken met mijn grappige herkenbare oren, herkend iemand mij vast. Helaas kon niemand mijn baasje aanwijzen die mij heeft achtergelaten.
Ze vinden me hier wel een hele gezellig gozer, ik ben jong, energiek, vrolijk en een echte puber die nog veel moet leren en denk ook wel een beetje af moet leren.

Ben naar mensen erg enthousiast, een beetje te enthousiast en moet een beetje leren te doseren. Doseren is the keywoord voor mij, ik geef alles vol overgave en heb niet geleerd dat het soms iets rustiger moet en mag. Daar zijn ze hier hard mee bezig want ik wil wel graag leren hoor, ben best heel alert als ze met mij trainen.

Ik ben gek op het apporteren van ballen, breng ze graag terug maar ook hier moet ik leren dat genoeg echt genoeg is en dat ik met 4 poten op de grond moet blijven. Het is dan ook heel belangrijk dat je niet te lang door gaat want dan sla ik in de opwinding en dat willen ze hier juist niet. Zo creëer ik zelf rust in mijn koppie.
Alleen zijn is echt niet mijn ding, ik raak zelfs beetje in paniek. Dit heb ik niet goed geleerd / aangeleerd en zoek een baas die hier echt tijd in wil stoppen. Alleen zijn is niet het enigste waar ik paniekerig op reageerd, als ze hier bv met de ragebol bovenaf alles langs gaan om schoon te maken word ik ook erg angstig van. Angst voor stokken?

Ze plaatsen mij niet met andere dieren in huis, dit omdat ik zelf al veel aandacht nodig zal hebben om veel te leren en / of af te leren.  Ook omdat ze hier nog niet duidelijk hebben hoe ik naar andere dieren ben, ben hier nog niet zo heel lang.
Wat ik wel zoek is een duidelijke, stabiele en verantwoordelijke baas die rekening houd dat ik wel onder de HR honden val en daar ook zo mee om gaat. Baas die het leuk vind om een leuke training met mij te gaan volgen want ik weet zeker dat ik er veel van opsteek en daarom onze band enorm kan vergroten.

Heeft u de tijd en motivatie om met mij deze uitdaging aan te gaan? Ik weet zeker dat ik u niet zal teleurstellen als u mij de tijd geeft om te leren en om te veranderen.

The secret of change is to focus all of your energy not on fithting the old, but on building the new.

Asiel

Dierenopvangcentrum Edo Hammers
Melmerweg 7a
8263 AX Kampen
Tel.: 088-8113720
E-mail: doc.kampen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht