Ziggie

Omschrijving

Mr. Ziggie zoekt een nieuw huis!

Hij is zwart, vrolijk, opgewekt, alert en altijd blij om je te zien.
Hij komt je tegemoet met een grote glimlach. Wie is hij? Zijn naam is Ziggie!
Een gecastreerde reu van 5 jaren jong, die geniet van het leven.

Ziggie is een erg actief hondje die het heerlijk vindt om te wandelen, los te lopen, te rennen, te zwemmen en gek is op zijn bal! Het is een hondje dat een baas nodig heeft die hem vertrouwen en de ruimte geeft om keuzes te maken, iemand die hem de kans geeft om te ontladen en waar hij niet altijd op zijn tenen hoeft te lopen.

Ziggie vindt het heerlijk om bij je te zijn en met je op stap te gaan. Het is geen hondje voor een ‘4x per dag een blokje om’, maar hij wil op avontuur met zijn baas. Hij zal een superleuke hond zijn voor de sport. Quality time met de baas heeft hij nodig door bijv. behendigheid of obedience, maar speuren zal hem ook heel veel voldoening geven.

Ziggie kan met kinderen vanaf 12 jaar en hij kan best eventjes alleen zijn, maar niet te lang, hij wil namelijk liever bij je zijn. Hij zal goed tot zijn recht komen in een huis waar geen andere honden zijn. Maar misschien is er een klik met een heel stabiele teef. Andere reuen in huis zijn geen optie!

Het is voor Ziggie belangrijk dat er stabiliteit is en mensen duidelijk naar hem zijn grenzen aangeven, maar op rustige en consequente manier. Ziggie is echt een superleuk hondje.
Zoals het er nu op lijkt is hij niet helemaal goed begrepen en heeft hij niet op de juiste plek gezeten. Ziggie verdient een huis waar hij Ziggie mag zijn!

Heeft Ziggie uw interesse gewekt? Neemt u dan voor meer informatie contact op met ons asiel. wij helpen u dan graag verder.

Asiel

Dierenopvangcentrum Edo Hammers
Melmerweg 7a
8263 AX Kampen
Tel.: 088-8113720
E-mail: doc.kampen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht