Konijnorama

In 2012 hebben wij met trots ons Konijnorama geopend! Het Konijnorama is een prachtig konijnenverblijf dat volledig ontworpen is naar de behoeftes van het konijn.

Multifunctioneel konijnenverblijf

In dit verblijf beschikken de konijnen over een groot binnenverblijf en nog een ruimer buitenverblijf met twee verdiepingen. Er is voldoende ruimte om te spelen en de konijnen kunnen goed geobserveerd worden. Hierdoor kunnen wij jou meer vertellen over het karakter van een konijn, maar dit is ook erg leerzaam voor onze stagiaires. Het Konijnorama is zo ingericht dat wij gemakkelijk koppeltjes kunnen maken. Dit doen wij graag, omdat veel konijnen gebaat zijn bij een konijnenvriendje. Zelfs verschillende gedragsproblemen zijn op te lossen door het maken van een juiste match.

Konijnorama in doc Edo Hammers
Groen verblijf

Rondom het Konijnorama zijn verschillende bomen gepland, zoals de wilg. Hiervan kunnen de takken gesnoeid worden zodat de konijnen deze kunnen eten. 


Donateurs en vrijwilligers

Zonder de hulp van vrijwilligers en donateurs hadden wij het Konijnorama niet kunnen realiseren. De onderstaande mensen en bedrijven willen wij dan ook graag bedanken: Dierenkliniek IJsselmuiden, Paula B, Annette Boerman en de dochters van de heer Edo Hammers willen wij graag bedanken voor het doneren van bomen. Remi (12 jaar) fietste helemaal naar Zuid-Frankrijk voor dit project. De opbrengst van zijn sponsorrit is ten goede gekomen aan het Konijnorama.