< Terug naar overzicht

Collecteweek 2018: help jij ons asiel?

28 augustus 2018

Nog even en dan is het weer zover: de jaarlijkse collecteweek van de Dierenbescherming. Een week waarin wij graag geld willen ophalen om dieren in nood te kunnen helpen. Help jij ons mee?

Om dieren in nood te kunnen blijven opvangen en hen de zorg te kunnen bieden die ze nodig hebben en verdienen, gaan wij weer massaal collecteren. Dit jaar vindt de collecteweek plaats van 30 september tot en met 6 oktober 2018. Voor die week zijn we nog volop op zoek naar hulp. Hulp in de vorm van donaties in de collectebus, maar ook in de vorm van collectanten. Hieronder lees je hoe ook jij kunt helpen.

Doneren in de collecteweek

Allereerst zijn donaties natuurlijk meer dan welkom tijdens de collecteweek. Jaarlijks vangen we tienduizenden dieren op en die opvang kost vanzelfsprekend geld. Omdat we geen overheidsinstantie zijn, zijn wij volledig afhankelijk van donaties. De collecteweek is dé manier om hier extra van binnen te krijgen. Daarmee kunnen we meer dieren opvangen én hen alle benodigde verzorging bieden. Van simpelweg een lekker bakje eten tot hoognodige medische verzorging. Alle donaties zijn welkom, groot en ook zeker klein. Want ook hier geldt: alle beetjes helpen.

Aanmelden als collectant voor de collecteweek

Wil jij je liever fysiek inzetten voor de Dierenbescherming? Help onze dieren dan door je aan te melden als collectant. Collecteren is makkelijk, leuk én snel gedaan. Ideaal wanneer je wel wilt helpen, maar niet structureel tijd hebt om vrijwilligerswerk te doen. Met slechts een paar uurtjes tijd gedurende de collecteweek, heb jij je steentje al bijgedragen. Daarmee help jij ons al om opvang te bieden aan dieren in nood. Lijkt dat je wat? Meld je dan aan als collectant in jouw woonplaats.

Wil jij ons – en natuurlijk vooral onze dieren – helpen? Doe dan een donatie tijdens de collecteweek. Je kunt ook rechtstreeks aan ons asiel doneren via ons online donatieformulier. Help je liever fysiek? Meld je aan als collectant en draag zo je steentje bij.