DOC Enschede winnaar Rabo Clubkas campagne 2018

Deze week werden wij blij verrast met de mededeling dat DOC Enschede winnaar is van de Rabobank Clubkas 2018. Op dinsdag 29 mei overhandigde directievoorzitter Joep Kockmann van de Rabobank Enschede-Haaksbergen een cheque aan de medewerkers van het opvangcentrum ter waarde van maar liefst € 2000,-
DOC Enschede winnaar Rabo Clubkas campagne 2018Via de clubkascampagne steunt de Rabobank jaarlijks het verenigingsleven. Wij zijn erg blij dat Rabobank Enschede-Haaksbergen, verenigingen en stichtingen als de onze een warm hart toedraagt.

De klanten van de bank beslissen mee over de bestemming van het geld en met 540 stemmen is het DOC Enschede de gelukkige winnaar geworden. Een grote pluim voor de mensen die op ons opvangcentrum hebben gestemd! Zonder jullie was dit niet gelukt.

Het geld wordt gebruikt om de inmiddels oude flipover te vervangen voor een digibord. Wij hechten veel waarde aan het verdiepen en verbreden van onze kennis over dieren en dit digibord zal dan ook veelvuldig gebruikt worden bij nacholing, cursussen, lezingen etc.
Rabobank Enschede-Haaksbergen: Hartelijk dank voor deze financiële steun!