Help dieren door online collecteren

In augustus schreven we een bericht over de aankomende collecteweek van de Dierenbescherming. Die week is nu in volle gang, maar ook online zijn we druk aan het collecteren! Je kunt namelijk een digitale collectebus aanvragen en vrienden en familie vragen te doneren. Zo dragen jullie samen je steentje bij aan het opvangen van dieren in nood.
Help dieren door online collecteren

In de jaarlijkse collecteweek van de Dierenbescherming gaan tienduizenden vrijwilligers op pad om donaties op te halen. Bij online collecteren hoef je niet op pad, want dat kan gewoon vanuit huis. Je maakt een digitale collectebus aan, verspreidt deze onder vrienden en familie en ziet precies hoeveel je voor ons en – het allerbelangrijkste! – onze dieren binnenhaalt.


Digitale collectebus aanmaken

Om online te collecteren, begin je met het aanmaken van jouw eigen digitale collectebus. Dat doe je binnen een paar stappen, waarbij onder andere wordt gevraagd wat de reden is dat jij online wilt collecteren. Dat vragen we, omdat die reden bij jouw collectebus verschijnt en voor iedereen zichtbaar is. Daarmee wordt jouw reden dé manier om mensen te motiveren jou – en dus dieren in nood! – middels een donatie te helpen.