Steun DOC Enschede door vaker de auto te laten staan

Het Dierenopvangcentrum Enschede doet van augustus tot en met oktober 2017 mee aan een goede doelenactie van de gemeente Enschede.
Steun DOC Enschede door vaker de auto te laten staan

Mensen die duurzaam reizen in Twente worden via een SMART Mobiliteit-app beloond met punten. De app is te downloaden op smartphones en tablets en ontwikkeld door de gemeente Enschede om milieuvriendelijk reizen te stimuleren. De punten die mensen via de app verdienen, kunnen ingewisseld worden bij aangesloten bedrijven voor (korting op) producten of diensten. Maar van 3 augustus tot eind oktober 2017 kunnen deelnemers de punten ook doneren aan het goede doel. De gemeente zet de punten vervolgens om in geld. Er doen vier goede doelen aan de actie mee, waaronder het DOC Enschede. In totaal is er 10.000 euro te verdelen; het DOC Enschede kan minimaal €1.000,- en maximaal €4.000,- verdienen.

Dierenopvangcentrum Enschede wil met het geld graag besteden aan krabpalen voor katten en speeltjes voor honden en konijnen, om het verblijf van deze dieren in het asiel zo plezierig mogelijk te maken.
Hoe meer geld er naar het asiel gaat, hoe meer dieren er blij gemaakt kunnen worden.
Dus, woon of verblijf je in Twente, download dan hier de app, reis milieuvriendelijk en doneer je punten aan het DOC Enschede. Namens de dieren: heel hartelijk dank!