Gwen

Omschrijving

Gwen, een kortharige Heidewachtel , van bijna 5 jaar oud. In onze opvang gekomen omdat ze geen duidelijke leiding kreeg in huis. Hierdoor kon Gwen veel haar eigen gang gaan. 
Gwen woonde in een huis met een erf, komt uit een gezin (jongste 9 jaar) en is was waaks als dat nodig is. Als er iemand met de fiets of auto op het erf kwam, blafte ze naar de mensen. Gwen is hierin wel goed te trainen. Gwen heeft tijd nodig om te wennen. Als je eenmaal het vertrouwen van Gwen hebt gewonnen dan gaat ze ook helemaal voor je. We merken hier aan haar dat ze het erg leuk vindt om wat voor je te doen. Speuren is dan ook haar favoriet. Advies is om haar niet bij jonge drukke kinderen te plaatsen.

Gwen is een vriendelijke hond in omgang met mensen, maar ze zal in het begin een  beetje afwachtend zijn. Gwen is sociaal t.o.v. andere honden. Maar ze heeft geen interesse in spel. Als ze van de riem af is ontwijkt ze de andere honden nadat ze netjes met ze heeft kennisgemaakt. Met vee gaat ze prima overweg, katten vindt ze vooral leuk om op te jagen..  Ze kan prima een paar uurtjes alleen thuisblijven, meegaan met de auto moet haar aangeleerd worden, ze is weinig meegeweest.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 053-4323436
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht