Frankie

Omschrijving

Lieve Frankie verblijft al weer een hele tijd bij ons en we vragen ons serieus af waarom er niemand voor hem komt. De interesse in Frankie is nihiel en dat terwijl hij een geweldig, fijne hond kan zijn voor iemand die tijd in hem wil investeren.

Frankie is net 3 jaar oud geworden en heeft nog een heel hondenleven voor zich. In huis gedraagt hij zich perfect. Hij kan goed even alleen thuis blijven, is zindelijk en vraagt alleen om een lekker plekje om te liggen.

Het is geen hond om de hele dag aan te plukken. Hij vindt mensen echt heel leuk, maar dat aanraken en knuffelen hoeft van hem allemaal niet. Zijn nieuwe eigenaar moet Frankie gewoon ‘hond’ laten zijn en fijn samen lange wandelingen maken. Wanneer hij niet overvraagt wordt (door knuffels/drukke omgeving/etc) is hij heel relaxed en wandelt rustig met je mee. Zal je hem toch gaan overvragen dan wordt hij druk, hapt in de lijn en vliegt van hot naar her.

In het verleden heeft hij een training gevolgd en beheerst de basiscommando’s goed en met wat koekjes erbij kan er ook nog wel wat bijgeleerd worden. Frankie kan andere dieren prima negeren en sommige knappe hondendames vindt hij zelfs leuk, maar mee samenleven wil hij echt niet. Hij wil gewoon een mensenmaatje.

Kortom, in huis gedraagt hij zich al perfect; wie haalt hem bij ons op om te zorgen dat dit buitenshuis net zo perfect gaat?


Verder is hij een hond die regels en regelmaat nodig heeft om zijn enthousiastme in goede banen te leiden, zo kan hij tegen bezoek aanspringen en dwingend happen om te gaan spelen hierin laat hij zich wel netjes in corrigeren. Frankie is dol op wilde spelletjes zoals touwtrekken etc. en hij laat netjes los op commando. Ook voor zoekspelletjes is hij wel te porren. Voertjes pakt hij zacht aan, en botten kun je zo van hem af pakken.Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom in ons opvangcentrum.
(maandag t/m vrijdag: 13.30-16.30 en za: 10.00-12.00, (zon- en feestdagen gesloten)


 Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 13.30-16.30, via telefoonnummer 053 – 432 34 36
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl


 
Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.
Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 053-4323436
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht