Frankie

Omschrijving

Dit is Frankie een enthousiaste en soms wat drukke jongen van bijna 3 jaar. Hij kent de basis commando's goed en komt als je hem roept. Ook is hij goed zindelijk en kan hij goed alleen thuis blijven vooral als hij iets lekkers te knagen heeft hij sloopt niks en is niet luidruchtig. 

Frankie is een energieke hond die graag met je mee wil, hij loopt redelijk netjes aan de riem. Wel heeft hij zijn aandacht voor veel andere dingen dan voor de baas maar  is verder absoluut niet schrikkerig op straat, maar verkeers-zeker. Passanten worden met rust gelaten of even besnuffeld in het voorbijgaan. Frankie kan met andere honden die stabiel zijn, hij wil dan best spelen. Voor een teef heeft Franky meer respect.


Verder is hij een hond die regels en regelmaat nodig heeft om zijn enthousiastme in goede banen te leiden, zo kan hij tegen bezoek aanspringen en dwingend happen om te gaan spelen hierin laat hij zich wel netjes in corrigeren. Frankie is dol op wilde spelletjes zoals touwtrekken etc. en hij laat netjes los op commando. Ook voor zoekspelletjes is hij wel te porren. Voertjes pakt hij zacht aan, en botten kun je zo van hem af pakken.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom in ons opvangcentrum.
(maandag t/m vrijdag: 13.30-16.30 en za: 10.00-12.00, (zon- en feestdagen gesloten)


 Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 13.30-16.30, via telefoonnummer 053 – 432 34 36
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl


 
Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.
Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 053-4323436
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht