Junior

Omschrijving

Junior is het clowntje van onze opvang. Deze 7 jarige Sharpei mix weet ons altijd weer aan het lachen te krijgen. Met zijn tomeloze enthousiasme zou je haast zeggen dat er een Labrador bij in zit.
Als we met hem aan de wandel gaan is alles interessant. Wanneer hij de ruimte krijgt zal hij ook graag elke voorbijganger enthousiast willen begroeten. Er is nog wat training nodig om zijn enthousiasme in goede banen te leiden, zodat hij zonder te trekken mee kan wandelen.
Junior is erg leergierig en wil graag dingen doen voor een brokje. Zo kent hij al wat trucjes en kan hij er ook nog veel bijleren.
Junior is een zelfverzekerde hond die een minstens zo zelfverzekerde eigenaar nodig heeft, is dit niet zo dan neemt Junior de leiding.
Het enige waar Junior niet heel blij van wordt, zijn andere dieren. Andere dieren katten, veedieren, eigenlijk alles op 4 poten vindt hij maar niks. Bahalve andere honden hierop reageert hij wisselend. Hierdoor plaatsen wij hem alleen in een huishouden waar geen andere dieren aanwezig zijn of er moet een leuke stabiele teef zijn dan kunnen we kijken of er een klik is. En ook is het aan te raden dat de nieuwe eigenaar met hem op training gaat.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom in ons opvangcentrum. (maandag t/m vrijdag: 13.30-16.30 en za: 10.00-12.00, (zon- en feestdagen gesloten)   Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 13.30-16.30, via telefoonnummer 053 – 432 34 36 Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen, dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl   Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 053-4323436
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht