Benji

Omschrijving

Benji, een kruising Rottweiler - Amerikaanse Stafford, is een mooie reu van 3,5 jaar oud.In het verleden is duidelijk met Benji getraind, want de basiscommando's kent hij allemaal uitstekend. Wel is het een opgave om hem bij de les te houden. Hij vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken. Hij trekt wel iets aan de lijn, maar zeker niet hard. En als er een omheind veld is, wil hij graag rondbanjeren. Hij vindt het leuk om door het hoge gras te speuren naar lekkere koekjes .

Voor Benji zoeken we actieve mensen die stevig in hun schoenen staan wat betreft de opvoeding, het zou erg fijn zijn voor Benji als  die hem de rust en stabiliteit kunnen geven waar hij zo naar opzoek is.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom in ons opvangcentrum. (maandag t/m vrijdag: 13.30-16.30 en za: 10.00-12.00, (zon- en feestdagen gesloten)   Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 13.30-16.30, via telefoonnummer 053 – 432 34 36 Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen, dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl   Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 053-4323436
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht