Pip

Omschrijving

Pip, een kruising dametje van net 3 jaar. Een erg zelfstandig hondje, ze vindt het prima als er mensen bij haar in huis wonen zolang ze maar niets van haar willen. Zoekt ze uit zichzelf contact, dan is het prima. Pip woonde in een gezin met kinderen waar ze goed mee overweg kon, als ze echter vriendjes over de vloer kregen was Pip wel fel naar deze kinderen.
Andere honden negeert ze volledig, komen ze te dicht in haar buurt dan gaat ze deze uit de weg. Aan katten is Pip niet gewend. Het alleen thuisblijven is een probleem, ze blaft dan veel. Dit gedrag was echter wel wisselend dus hieraan kan door het nieuwe baasje gewerkt worden.
Pip komt op ons over als een stoere meid die eigenlijk niet goed weet wat ze moet doen, een onzeker hondje dus. Voor de nieuwe eigenaar is het van belang dat deze om weet te gaan met dit gedrag. Pip is op zoek naar grenzen en regels, ze is niet op zoek naar een baasje dat haar betuttelt en haar haar zin geeft. Voor Pip is een 'handleiding' beschikbaar van een hondentrainer. U bent van harte welkom om kennis te komen maken met Pip maar we zullen haar zeker niet na uw eerste bezoek mee naar huis laten nemen. Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom in ons opvangcentrum. (maandag t/m vrijdag: 13.30-16.30 en za: 10.00-12.00, (zon- en feestdagen gesloten) Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 13.30-16.30, via telefoonnummer 053 – 432 34 36 Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 053-4323436
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht