Django

Omschrijving

Tijd voor een frisse start voor Django. Deze Amerikaanse Bulldog van ruim 5 jaar oud heeft het behoorlijk te verduren gehad in zijn leven. Hij is wel toe aan een baas die hem geeft wat hij nodig heeft en waar hij voor altijd mag blijven.
Django heeft in zijn cruciale puppie-tijd erg veel eigenaren gehad en hoe hij daar behandeld is, zal altijd gissen zijn. In zijn laatste gezin begon hij (voor hun) onvoorspelbaar gedrag te vertonen en ze durften het niet langer meer aan met een tweede kleine op komst.
Django is een blije, enthousiaste kerel als hij je eenmaal kent. In het begin is hij wat afwachtend, met name richting mannen. Hij houdt er niet van om meteen benaderd te worden door onbekende mensen.
Toen Django bij ons binnenkwam had hij behoorlijk overgewicht. Hoewel hij al aardig wat kilo's is kwijtgeraakt, blijft dit de eerste tijd een punt van aandacht.
In het gezin was hij altijd erg lief voor de kleine kinderen. Toch adviseren wij voor Django een gezin met wat oudere kinderen die zijn lichaamstaal kunnen begrijpen.
Django is verschillend richting andere honden, dit zal per hond bekeken moeten worden. Op dit moment zit Django bij ons op hypoallergeen brokken. Hier lijkt hij het beste bij gebaat.
Voor Django zijn we opzoek naar een liefdevol gezin die hem laten zien hoe het leven ook kan zijn. Die met zijn gewicht aan de slag willen en zijn conditie gaan opbouwen, zodat hij lekker kan ravotten.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 053-4323436
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht